mandag den 14. november 2011

Karamel mousse m. champagne is og karamel-peanuts crunch

Mums for en lækker sag jeg fik bikset sammen!

Hvis jeg nu skal være hel ærlig, så blev den ikke bare liiiige bikset sammen! Jeg stjal karamel mousse opskriften og tog lidt fra og tilføjede lidt andet - smag og behag, som i ved! Jeg endte med at smide den i fryseren i godt 8 timer og mine 9 gæster måtte efter hovedretten altså vente lidt -dog ikke i 8 timer. 

Jeg besluttede mig, for at der til moussen selvfølgelig skulle serveres noget forfriskende. Men helt ærligt, det gamle tricks med noget blendet frugt, alm. is eller noget andet surt hørte simpelthen ikke nytårs aften til. Jeg fandt derfor på at servere champagne sorbet is til. 

Derudover blev der også lavet lidt crunch dertil(eller kald det hvad I vil).  Karamel og saltede peanuts hældt ud på en bradepande indtil det størknede, så det kunne brækkes i stykker.

Da det hele skulle serveres, kom det til at se ud som på billedet og jeg er sikker på, at jeg ikke var den eneste der blev vildt forelsket i denne lækre dessert. Og det var ikke engang planlagt! Det var meningen at min bedre halvdel, skulle smage hvor himmelsk desserter egentligt er, når bare de bliver lavet med kærlighed! Han er nemlig ikke ovenud lykkelig for desserter - stort øv. Men jeg faldt for mit eget trick og bliver derfor nød til at dele den med jer. 

Opskriften: 
Kommer senere :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar